Somonul surpriza pentru mese festive este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se spala, apoi se fierbe orezul bine, dupa care se adauga zahar.
Somonul surpriza pentru mese festive este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se spala, apoi se fierbe orezul bine, dupa care se adauga zahar, sare, piper, o lingurita de otet de mere si se lasa la racit. Castravetele se spala bine, dar nu se curata, se taie felii rotunde si se aseaza pe platou. Din orez, cu mana umeda facem bilute de forma unei nuci, pe care le punem peste feliile de castravete. Peste orez presaram susan prajit, iar deasupra punem somonul cate o felie rulata sau impaturita in patru.
Peste somonul surpriza stoarcem putina zeama de lamaie.
Fursecuri, fursecuri, cine vrea fursecuri? Hai, stiu eu ca nu le refuzati si va plac, mai ales langa o cana de cafea...
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovazOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj