Se pun medalioanele de salau in tava, se stropesc cu ulei, vin si zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper si se baga la cuptor. In acest ti
Se pun medalioanele de salau in tava, se stropesc cu ulei, vin si zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper si se baga la cuptor. In acest timp, se curata ceapa, morcovii si ardeii, se spala, se taie marunt si se calesc in unt. Se adauga orezul spalat in prealabil si se amesteca sa nu se lipeasca. Se adauga apa calduta putin cate putin, pana se umfla orezul. Dupa ce au fiert si legumele si orezul, se opreste focul, se adauga patrunjelul tocat marunt si se acopera cu un capac. Dupa ce s-a copt pestele, se scoate din tava, se dezoseaza, se pune in orezul cu legume si se mai lasa 5 minute la cuptor sa se rumeneasca.
Se orneaza cu fire de marar si felii de lamaie.
Alte retete:
Pulpe de pui la cuptor
Ciuperci la cuptor
Peste gatit in stil marocan
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti