Stavrid prajit

Pentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • stavrid cu cap - 900 g
  • ulei - 200 ml
  • boia de ardei dulce - 1g
  • faina - 100 g
  • lapte - 100 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Pestele se trece prin lapte, faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei.

Stavridul prajit se serveste cald sau rece, cu diferite garnituri din legume.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...