Stavrid prajit

Pentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • stavrid cu cap - 900 g
  • ulei - 200 ml
  • boia de ardei dulce - 1g
  • faina - 100 g
  • lapte - 100 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Pestele se trece prin lapte, faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei.

Stavridul prajit se serveste cald sau rece, cu diferite garnituri din legume.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!