Stavrid prajit

Pentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • stavrid cu cap - 900 g
  • ulei - 200 ml
  • boia de ardei dulce - 1g
  • faina - 100 g
  • lapte - 100 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Pestele se trece prin lapte, faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei.

Stavridul prajit se serveste cald sau rece, cu diferite garnituri din legume.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide