Stiuca cu ceapa si rosii

Stiuca cu ceapa si rosii este o mancare cu peste extraordinara, foarte aromata, care pune scoate in evidenta foarte bine carnea de stiuca. Este o mancare de peste cu legume foarte sanatoasa si hranitoare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g peste
  • 200 g bulion de rosii
  • 100 g ceapa
  • 1 lingura unt
  • rosii cherry
  • sare
  • piper
  • zahar

Mod de preparare

Pentru stiuca cu ceapa si rosii se curata ceapa si se taie marunt. Apoi se prajeste in unt, se amesteca cu bulion de rosii, se adauga 1/2 pahar de supa (sau apa), sare, piper, 1/2 lingurita zahar si se lasa sa dea in clocot. Dupa aceea se scoate fileul de peste, se taie, se spala, se sterge cu un servet si se asaza intr-o cratita. Se toarna deasupra sosul de bulion preparat. Cratita cu peste se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, 20-30 minute impreuna cu rosii cherry si rondele de ceapa. Cand se serveste la masa, se pune pestele pe un platou, se toarna peste el sosul de rosii si se presara patrunjel verde tocat marunt.


Stiuca cu ceapa si rosii se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii