Stiuca cu sos alb este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se curata pestele de solzi si de viscere, se spala si se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare.
Stiuca cu sos alb este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se curata pestele de solzi si de viscere, se spala si se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare. Apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa rece la foc foarte mic sa fiarba incet. Cand este fiarta, se scoate din apa, se raceste, se curata de piele si se aseaza pe un platou.
Peste stiuca se pune un sos alb care se face topind untul, iar cand clocoteste, turnam laptele amestecat cu faina, mestecand bine ca sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert, turnam peste peste si la sfarsit.
Stiuca cu sos alb se serveste decorata cu telina tocata marunt.
Îmi plac nuca de cocos și ciocolata, iar o combinare a lor mi se pare cât se poate de reușită. Cum, totuși,...
Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj