Stiuca umpluta gustoasa

Stiuca umpluta gustoasa este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se descuameaza pielea si se da deoparte, apoi carnea de la peste se alege de oase.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g stiuca
  • 2 legaturi de marar
  • condimente
  • 2 oua
  • 100 g bulion
  • 200 g vin
  • sare dupa gust
  • ½ de lingurita de cimbru
  • o lingurita de mustar si
  • 2 bucati de ceapa.

Mod de preparare

Stiuca umpluta gustoasa este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se descuameaza pielea si se da deoparte, apoi carnea de la peste se alege de oase si se da prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu mirodeniile, ouale si ceapa calita. Se da gust si se umple stiuca, apoi se coase si se da la copt, dupa care in tava se adauga un sos facut din bulion si vin.


La sfarsit, dupa ce s-a copt, stiuca umpluta se serveste cu garnitura de cartofi natur, rondele de rosii, ridichi si felii de lamaie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu banane si unt de arahide de post

Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...

Desert chec cu banane si unt de arahide de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca