Stufat de morun cu ciuperci

Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o cea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 felii de morun
  • 250 gr ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita faina
  • 1 pahar vin
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 1 jumatate pahar apa

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o ceapa tocata intr-un vas uns cu unt, pe foc mic, sa se inabuse, acoperite cu capac.Cand incep sa se rumeneasca, se adauga faina, vinul, apa, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se fierb totul pana scade apa.


Feliile de morun se servesc impreuna cu ciupercile adaugate intre ele.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Ardei umpluti

Ciuperci la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide