Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o cea
Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o ceapa tocata intr-un vas uns cu unt, pe foc mic, sa se inabuse, acoperite cu capac.Cand incep sa se rumeneasca, se adauga faina, vinul, apa, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se fierb totul pana scade apa.
Feliile de morun se servesc impreuna cu ciupercile adaugate intre ele.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Ardei umpluti
Ciuperci la cuptor
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect