Stufat de morun cu ciuperci

Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o cea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 felii de morun
  • 250 gr ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita faina
  • 1 pahar vin
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 1 jumatate pahar apa

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o ceapa tocata intr-un vas uns cu unt, pe foc mic, sa se inabuse, acoperite cu capac.Cand incep sa se rumeneasca, se adauga faina, vinul, apa, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se fierb totul pana scade apa.


Feliile de morun se servesc impreuna cu ciupercile adaugate intre ele.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Ardei umpluti

Ciuperci la cuptor

Clatite americane cu dulceata de gutui

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Parteneri
Bucataras.RO

Cascaval de casa

Cascaval de casa
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect