Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o cea
Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o ceapa tocata intr-un vas uns cu unt, pe foc mic, sa se inabuse, acoperite cu capac.Cand incep sa se rumeneasca, se adauga faina, vinul, apa, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se fierb totul pana scade apa.
Feliile de morun se servesc impreuna cu ciupercile adaugate intre ele.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Ardei umpluti
Ciuperci la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti