Pestele se curata, se spala si se da prin masina de tocat carne. Sosul alb se prepara astfel: se pune intr-un vas untul, lapte si faina si se lasa la
Pestele se curata, se spala si se da prin masina de tocat carne. Sosul alb se prepara astfel: se pune intr-un vas untul, lapte si faina si se lasa la fiert. Se amesteca apoi cu pasta de peste rece, cu galbenusul si 3 albusuri batute spuma. Separat, se unge o forma din sticla incasabila cu unt, se pune pasta de peste si se introduce in cuptor sa se coaca. De asemenea se poate fierbe in baie de apa la cuptor.
Se serveste cald.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa