Pestele se curata, se spala si se da prin masina de tocat carne. Sosul alb se prepara astfel: se pune intr-un vas untul, lapte si faina si se lasa la
Pestele se curata, se spala si se da prin masina de tocat carne. Sosul alb se prepara astfel: se pune intr-un vas untul, lapte si faina si se lasa la fiert. Se amesteca apoi cu pasta de peste rece, cu galbenusul si 3 albusuri batute spuma. Separat, se unge o forma din sticla incasabila cu unt, se pune pasta de peste si se introduce in cuptor sa se coaca. De asemenea se poate fierbe in baie de apa la cuptor.
Se serveste cald.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
"Bunatati pentru Craciun" Un tort foarte apreciat si gustos!
Desert tort spirala cu jeleu de zmeura si oreoIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa