Tiparul se curata de solzi si intestine dupa care se spala si se taie bucati. Intr-un vas rezistent la caldura se pune untul, se adauga bucatile de ti
Tiparul se curata de solzi si intestine dupa care se spala si se taie bucati. Intr-un vas rezistent la caldura se pune untul, se adauga bucatile de tipar, apoi se pune arpagicul, cimbrul, foaie de dafin, se potriveste la gust de sare, piper si se toarna vinul. Se da vasul la cuptorul incalzit si se lasa acoperit cu capac sa fiarba pana este gata.
Se serveste cu sosul in care a fiert si cu cartofi fierti.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Pastrav la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa