Tipar la cuptor

Tiparul se curata de solzi si intestine dupa care se spala si se taie bucati. Intr-un vas rezistent la caldura se pune untul, se adauga bucatile de ti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg tipari
  • 100 gr unt
  • cimbru
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin alb
  • 100 gr arpagic

Mod de preparare

Tiparul se curata de solzi si intestine dupa care se spala si se taie bucati. Intr-un vas rezistent la caldura se pune untul, se adauga bucatile de tipar, apoi se pune arpagicul, cimbrul, foaie de dafin, se potriveste la gust de sare, piper si se toarna vinul. Se da vasul la cuptorul incalzit si se lasa acoperit cu capac sa fiarba pana este gata.


Se serveste cu sosul in care a fiert si cu cartofi fierti.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Pastrav la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de bob cu prajeala

Anul trecut, din motive de sanatate nu mi-am permis sa prepar bobul asa cum il facea bunica, insa acum vi-l prezint exact...

Mancare de bob cu prajeala
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca