Iata o reteta delicioasa, simpla si fara grasimi! Crochete rumene din conopida, coapte in cuptor, aromate si numai bune pentru o gustare rapida!
Rupe conopida in buchetele, spal-o bine si pune-o sa fiarba pentru 10 minute in apa clocotita cu putina sare. Scurge-o, clateste-o cu apa rece si las-o intr-o sita. Taie apoi conopida in cubulete si amestec-o cu branza data pe razatoarea cu ochiuri mari. Adauga ouale, mararul, pesmetul si optional, semintele de pin, pentru o textura crocanta. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia. Formeaza crochetele si asaza-le intr-o tava, pe hartie de copt. Pune tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra. Lasa crochetele putin la racit si serveste-le alaturi de un sos cu iaurt, marar si usturoi
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii