O idee pentru micul dejun. Acest preparat nu ne tine mult timp in bucatarie, iar rezultatul va fi pe placul tuturor.
Pentru inceput, pregatim guacamole, pentru care avem nevoie de un avocado copt bine.
*Daca cumparati avocado tare si necopt, infasuratil intr-un ziar si tineti-l 2 zile in bucatarie iar acesta se va coace.
Taiem marunt ceapa, usturoiul si rosia, pisam avocado si le amestecam.
Adaugam dupa gust sare, piper si putin suc de lamaie.
Prajim feliile de paine.
Punem intr-o oala apa la fiert cu 2-3 linguri de otet, iar cand da in clocot (nu trebuie sa fiarba apa) se adauga oul (eu pun oul crud intr-un polonic, dupa care ii dau drumul in apa) si se lasa fiert 2-3 minute.
Ungem feliile de paine cu guacamole, adaugam valeriana proaspata (sau rucola/spanac crud) si oul posat.
Condimentam cu piper, sos de soia si servim cu rosii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii