Fasole batuta dreasa cu usturoi

Fasole batuta este o reteta delicioasa. Pentru fasole batute ai nevoie de fasole boabe, ulei, usturoi, ketchup, ceapa si delikat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr fasole boabe
  • 1 pahar ulei
  • 2 linguri delikat
  • 1 capatana usturoi
  • 1-2 linguri ketchup
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Fasolea batuta se prepara astfel: se spala fasolea, apoi se lasa la fiert aproximativ 2 ore, in apa cu delikat. Se strecoara, dupa ce a fiert, apoi se mixeaza cu mixerul, adaugand ulei ca la maioneza. Se adauga usturoiul zdorbit, o lingura de ketchup si sare dupa gust.


Se serveste decorata cu ceapa calita in ulei si ketchup.

Alte retete culinare:

Maioneza de post

Clatite de post

Sarmale de post

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa