Fasole batuta este o reteta delicioasa. Pentru fasole batute ai nevoie de fasole boabe, ulei, usturoi, ketchup, ceapa si delikat.
Fasolea batuta se prepara astfel: se spala fasolea, apoi se lasa la fiert aproximativ 2 ore, in apa cu delikat. Se strecoara, dupa ce a fiert, apoi se mixeaza cu mixerul, adaugand ulei ca la maioneza. Se adauga usturoiul zdorbit, o lingura de ketchup si sare dupa gust.
Se serveste decorata cu ceapa calita in ulei si ketchup.
Alte retete culinare:
Maioneza de post
Clatite de post
Sarmale de post
O bautura delicioasa, aromata, numai buna servita rece. Necesita timp de asteptare pana este gata, dar merita. Optional...
Lichior de mentaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.