Pentru aceasta reteta aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, boia, piper, ulei de masline si sare.
Fasolea se lasa la inmuiat de seara si pana a doua zi dimineata. Se pune apoi la fiert, se schimba apa de 3-4 ori, iar dupa ce s-a fiert si s-a inmuiat bine se pune intr-o sita la scurs. Separat, se incinge ulei intr-un vas si se adauga ceapa la calit. Se adauga apoi fasolea fiarta, se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce, apoi se introduce in cuptor si se lasa la scazut.
Fasolea se serveste cu muraturi.
Alte retete de post
Sarmale de post
Cornulete de post
Maioneza de post
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa