Foietaj cu ciuperci, feta si rosii

Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simp

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg foietaj
  • 1 kg ciuperci de padure
  • 3 oua
  • 200 g feta
  • 4 rosii
  • frunze de salvie
  • cimbru
  • sare
  • piper verde
  • 200 g pesmet
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simplu sa le eliminati. Scoateti foietajul din congelator si lasati-l sa se decongeleze la temperatura camerei. Intr-un castron amestecati toate ingredientele si mai puneti sare si piper dupa gust. Puteti fie sa rulati acesta umplutura in foietaj sau sa tapetati o forma de tort cu aluatul de foietaj si sa puneti umplutura. La fel de bine puteti sa faceti niste pateuri. Indiferent de varianta pe care o alegeti se lasa la cuptor pana se rumeneste aluatul, adica aproximativ 40 de minute.


Se poate servi cald sau rece si poate fi insotit de o salata.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...