Garnitura asortata

Garnitura asortata care contine fasole verde, morcovi, cartofi si orez este o garnitura gustoasa si energizanta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole verde proaspata 450 g sau conserva 300 g
  • cartofi 900 g
  • morcovi 200 g
  • orez 60 g
  • unt 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Garnitura asortata se prepara simplu, ca buna ziua:

Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece).

Cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele apoi se fierb in apa cu sare. Se scurg de lichid.

Fasolea verde fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti.

Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.

Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.


Se serveste cald, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.

Garnitura asortata este ideala pentru preparate din carne.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

Pentru tocanite, programul stew de la multicooker este ideal : legumele raman intregi indiferent cat de bine fierte sunt,...

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii