Garnitura asortata care contine fasole verde, morcovi, cartofi si orez este o garnitura gustoasa si energizanta.
Garnitura asortata se prepara simplu, ca buna ziua:
Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece).
Cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele apoi se fierb in apa cu sare. Se scurg de lichid.
Fasolea verde fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti.
Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.
Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.
Se serveste cald, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.
Garnitura asortata este ideala pentru preparate din carne.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii