Se fierbe malaiul in apa cu sare, intre timp se caleste in ulei varza murata taiata marunt. Malaiul aproape racit se intinde pe masa, de grosimea unu
Se fierbe malaiul in apa cu sare, intre timp se caleste in ulei varza murata taiata marunt. Malaiul aproape racit se intinde pe masa, de grosimea unui deget, se aseaza varza peste malai si se decupeaza cerculete.
Se serveste cu smantana si afumatura. Alte retete mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Iahnie fasole
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti