Pilaful caribian este delicios. Pentru aceasta mancare de post cu orez trebuie sa folositi ceapa, unt, usturoi si alte mirodenii.
Pilaful caribian este delicios. Pentru aceasta mancare de post cu orez se caleste ceapa si usturoiul in untul topit cam 5 minute.
Se adauga orezul si se prajeste putin. Se adauga restul ingredientelor si se acopera cu un capac.
Cand incepe sa fiarba, se da la foc mic si se mai tine 20 minute.
Se opreste focul si se lasa asa 5 minute.
Pilaful caribian se serveste cald. Il puteti manca asa simplu sau il puteti folosi pe post de garnitura.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii