Ravioli cu branza

Pastele ravioli facute in casa sunt de o mie de ori mai bune decat cele cumparate. Sunt perfecte si pentru ca poti sa-ti faci singura amestecurile cu care sa le umpli. Pentru reteta de azi am ales umplutura cu branza, o umplutura clasica, apreciata oricand.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • PASTA
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • cca 300 g faina
  • UMPLUTURA
  • 2 cutii de crema de branza cu verdeata
  • 2 oua
  • 1 lingura cu faina

Mod de preparare

Ouale le amestecam cu un praf de sare dupa care adaugam treptat faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa (o invelim in folie alimentara si dam la frigider cca 30 min)
UMPLUTURA: amestecam crema de branza cu ouale batute si faina (sare daca este nevoie)
Impartim coca (oprim o bucata restul punem in frigider) si o intindem in foaie subtire pe masa infaianta. Cu un pahar decupam cercuri si in mijloc adaugam cate o lingurita de crema de branza, ungem o margine cu un pic de apa si lipim, presam cu furculita pe marigine si asezam pe o tava infainata.
Repetam operatiunea pana terminam.
Punem apa cu sare intr-o oala,cand fierbe apa adaugam ravioli si ii fierbem cca 7 min(scoatem unul si gustam) ii scoatem cu o paleta si ii lasam sa se scurga


Ravioli cu branza se servesc calde, cu sos de rosii, sau doar cu ulei de masline.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide