Spanac cu oua

Se curata spanacul de codite si se spala in lighean in foarte multe ape pana ne plictisim. Se iau gramezile de spanac din apa si se scurge bine dupa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2.5 kg spanac
  • 2 linguri cu faina
  • 100 g unt
  • 600 ml lapte
  • Cativa catei de usturoi
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Se curata spanacul de codite si se spala in lighean in foarte multe ape pana ne plictisim. Se iau gramezile de spanac din apa si se scurge bine dupa care se schimba apa pana se duce tot nisipul. Se pune spanacul in apa clocotita si se fierbe dupa care se scurge si se toaca marunt. Se incinge o tigaie si se topeste untul in ea dupa care se adauga faina si laptele cald amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Se adauga spanacul tocat si se mai da un clocot. La sfarsit se adauga usturoiul maruntit si se sareaza.


Se serveste cu oua ochiuri.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii