Pentru aceasta reteta aveti nevoie de tofu, sos de soia, ulei, patrunjel, ceapa, piper boabe, vin alb, supa, maghiran si cimbru.
Se stropesc feliile de tofu cu sos de soia. Dupa cateva minute se pun la prajit in ulei incins, apoi se scot si se lasa deoparte. Se prajeste ceapa tocata marunt, impreuna cu patrunjelul, boabele de piper si se stinge totul cu vin alb. Se adauga apoi supa de legume, verdeata si se lasa la fiert cateva minute.
Bucatile de tofu se servesc cu sosul si cu garnitura de orez.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Clatite de post
Maioneza de post
Când mai ai câteva lăzi de mere în casă și vremea se încălzește simțitor, trebuie neapărat să...
Desert trandafirasi in foietajOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj