Se curata ciupercile, se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul, se spala si se toaca. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, la foc potrivit.
Se curata ciupercile, se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul, se spala si se toaca. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, la foc potrivit. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se amesteca din cand in cand pana sunt moi si fierte. Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins, la foc mic, se adauga usturoiul si cand s-a rumenit, se pun ciupercile impreuna cu sare si piper, dupa gust, si se lasa la calit pana se inmoaie. Apoi se adauga maslinele si se mai lasa pe foc circa 10-15 minute. Patrunjelul verde se spala, se toaca, se presara in tigaie si se stinge focul. Daca e nevoie se mai completeaza cu sare, piper si condiment Delikat. Pastele se scurg de apa intr-o strecuratoare, se spala sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un vas mare se amesteca ciupercile cu pastele.
Se servesc calde, ca atare.
Alte retete recomandate:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj