Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza. Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si
Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza.
Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si sos de pasta de tomate.
Se aseaza alternativ ciuperci Champignon, masline fara samburi, ceapa verde si apoi hribi cenusii si galbiori, completand cu ceapa verde.
Peste toate se presara parmezan ras.
Se da la cuptorul incins timp de 15-20 minute.
Alte retete
Spaghete carbonara
Zacusca de vinete
Zacusca fasole
O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.
Tocanita de pui cu ceapa si galusteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj