Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza. Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si
Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza.
Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si sos de pasta de tomate.
Se aseaza alternativ ciuperci Champignon, masline fara samburi, ceapa verde si apoi hribi cenusii si galbiori, completand cu ceapa verde.
Peste toate se presara parmezan ras.
Se da la cuptorul incins timp de 15-20 minute.
Alte retete
Spaghete carbonara
Zacusca de vinete
Zacusca fasole
O altă variantă a ciorbiței din carne de miel, mai răcoritoare și colorată, intră în colecția de "retete...
Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa