Alivanca

Pentru a realiza aceasta delicioasa si rapida reteta de alivanca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaci, smantana, ulei, malai, faina, oua, sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 3 linguri malai
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 pahar smantana.

Mod de preparare

Pentru a realiza aceasta delicioasa si rapida reteta de alivanca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaci, smantana, ulei, malai, faina, oua, sare. Se freaca branza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smantana, ule­iul si se amesteca bine. Se pune malaiul amestecat cu faina.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se pune la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste.


Se serveste taiata in bucati potrivit de mari, fierbinte, cu restul de smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...