Balmus (brinza de oi si mamaliga)

Se pune la fiert apa, laptele si sarea si se face o mamaliguta pripita. Cind este gata, se adauga brinza de oi, se amesteca bine.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 pahar apa
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 3 linguri brinza de oi rasa
  • malai
  • sare
  • ¾ pahar smintina

Mod de preparare

Se pune la fiert apa, laptele si sarea si se face o mamaliguta pripita. Cind este gata, se adauga brinza de oi, se amesteca bine.
Se serveste foarte fierbinte cu smintina.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii