Balmus cu malai si branza

Pentru balmus cu malai si branza se pune la fiert laptele indoit cu apa, din care se face o mamaliga ceva mai moale. Cand este gata, se adauga branza de oi.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g malai
  • 11/2 l lapte indoit cu apa
  • 200 g branza de oi
  • sare.

Mod de preparare

Pentru balmus cu malai si branza se pune la fiert laptele indoit cu apa, din care se face o mamaliga ceva mai moale. Cand este gata, se adauga branza de oi si se mai amesteca pana se incorporeaza bine toata branza. Se rastoarna.


Balmusul se serveste foarte fierbinte, cu smantana.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca

Reteta bunicii mele pe care o fac cu mare drag de fiecare data.

Zacusca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii