Budinca porumb

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se pun in blender, 1 pahar porumb+unt, oua,smantina,faina de porumb,sare. Se amesteca pana devine o pasta neteda

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare porumb proaspat
  • 100gr.unt topit
  • 2 oua
  • 1 pahar smantina acra
  • 1/2 pahar faina de porumb
  • 1lingurita sare
  • 1 pahar brinza galbena sau cascaval taiate cubulete mici

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 grade.

Se pun in blender, 1 pahar porumb+unt, oua,smantina,faina de porumb,sare. Se amesteca pana devine o pasta neteda.

Adaugam restul de porumb si brinza. Amestecam cu o lingura. Turnam intr=o tava unsa si coacem 45 minute sau pina infingem o scobitoare si iese uscat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...