Galuste de mamaliga

Pentru galustele de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se adauga putin unt si branza rasa. Se ia cu lingura din mamaliga, se fac galuste care se dau prin ou.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g malai
  • 1  l apa
  • 1 lingurita sare.

Mod de preparare

Pentru galustele de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se adauga putin unt si branza rasa. Se ia cu lingura din mamaliga, se fac galuste care se dau prin ou batut si pesmet si se rumenesc pe toate partile in unt sau in untura fierbinte.


Galustele de mamaliga se servesc la masa cu smantana si branza rasa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...