Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamal
Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamaliga fiarta, folosind reteta respectiva (cu malai extra). In tava unsa cu margarina (50g),se asaza un strat de mamaliga si un strat de branza rasa. Operatia se repeta de trei ori, in asa fel incat deasupra sa fie mamaliga. In ultimul strat se fac 10 goluri cu ajutorul unui polonic in care se asaza cate doua oua si cate 15g margarina. Se presara deasupra cascaval ras si se introduce tava la cuptor 15 minute, pentru gratinare. Dupa gratinare, se portioneaza.
Preparatul se prezinta pe farfurie si se serveste cald.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti