Mamaliga cu legume la foc iute

Aceasta reteta culinara de mamaliga cu legume la cuptor este potrivita atat pentru vegetarieni cat si pentru persoanele care tin post. In plus este un fel de mancare foarte sanatos, plin de vitamine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mamaliga
  • 1 zucchini
  • 3 rosii
  • 1 vanata
  • 5 smochine
  • 4 catei de usturoi
  • frunze de spanac
  • 1 ceapa
  • ulei de masline

Mod de preparare

Prepara mamaliga. Optional, pentru o aroma mai intensa, poti sa adaugi in compozitie si un pumn de alune sfaramate. Portioneaza mamaliga in forme mici de sufleu.

Incinge un wok-ul si adauga uleiul de masline. Adauga pe rand ceapa si usturoiul maruntit, pana se inmoaie. Adauga apoi vanata feliata, rosiile si zucchini-ul. Cand sunt aproape gata adauga si frunzele de spanac.

Cand sunt gata legumele, scoate mamaliga din formele de sufle, si aseaza legumele deasupra.


Mamaliga cu legume la cuptor se serveste cu legumele calde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de varza cu fasole

Supa de varza cu fasole
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca