Aceasta reteta culinara de mamaliga cu legume la cuptor este potrivita atat pentru vegetarieni cat si pentru persoanele care tin post. In plus este un fel de mancare foarte sanatos, plin de vitamine.
Prepara mamaliga. Optional, pentru o aroma mai intensa, poti sa adaugi in compozitie si un pumn de alune sfaramate. Portioneaza mamaliga in forme mici de sufleu.
Incinge un wok-ul si adauga uleiul de masline. Adauga pe rand ceapa si usturoiul maruntit, pana se inmoaie. Adauga apoi vanata feliata, rosiile si zucchini-ul. Cand sunt aproape gata adauga si frunzele de spanac.
Cand sunt gata legumele, scoate mamaliga din formele de sufle, si aseaza legumele deasupra.
Mamaliga cu legume la cuptor se serveste cu legumele calde.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj