Mamaliga cu ochiuri la cuptor

Se prepara o mamaliga moale in care, cand este fiarta si bine framantata, se adauga o lingura cu unt si una cu smantana si se amesteca bine. Se ra

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri smantana
  • 150 gr branza de burduf
  • sare
  • mamaliga pripita

Mod de preparare

Se prepara o mamaliga moale in care, cand este fiarta si bine framantata, se adauga o lingura cu unt si una cu smantana si se amesteca bine. Se rastoarna mamaliga intr-un vas din care se va servi la masa si se fac in ea adancituri cu dosul lingurii, in care se pune cate putin unt si cate un ou spart, iar deasupra se presara branza si se da la cuptor. Cand ouale s-au intarit se serveste.


La masa se mai adauga unt si branza de burduf.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...