Mamaliga cu ochiuri la cuptor

Se prepara o mamaliga moale in care, cand este fiarta si bine framantata, se adauga o lingura cu unt si una cu smantana si se amesteca bine. Se ra

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri smantana
  • 150 gr branza de burduf
  • sare
  • mamaliga pripita

Mod de preparare

Se prepara o mamaliga moale in care, cand este fiarta si bine framantata, se adauga o lingura cu unt si una cu smantana si se amesteca bine. Se rastoarna mamaliga intr-un vas din care se va servi la masa si se fac in ea adancituri cu dosul lingurii, in care se pune cate putin unt si cate un ou spart, iar deasupra se presara branza si se da la cuptor. Cand ouale s-au intarit se serveste.


La masa se mai adauga unt si branza de burduf.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...