Mamaliga buna se face in ceaun. Se pune ceaunul cu apa la fiert. Se pune sare si se presara putin malai. Cand clocoteste apa, se toarna malaiul, tot d
Mamaliga buna se face in ceaun. Se pune ceaunul cu apa la fiert. Se pune sare si se presara putin malai. Cand clocoteste apa, se toarna malaiul, tot dintr-o data, despicandu-l cu facaletul. Se lasa sa fiarba jumatate de ora, apoi se amesteca bine. Se turteste putin cu dosul unei linguri de lemn muiata in apa, se mai lasa sa rabufneasca de cateva ori, apoi se rastoarna pe o farfurie groasa sau pe un fund de lemn rotund, special pentru mamaliga.
O combinatie ideala pentru vremea de afara!
Prajitura cu caise, visine si bezeaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.