Mamaliga italiana

Se pune la fiert cu putina sare cam 3/4 l apa si o lingurita ulei. Cand da in clocot se adauga malaiul (grisat) ca pentru o mamaliga obisnuita. Cand m

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. malai
  • de doua ori volumul lui in apa
  • 100 gr. cascaval
  • 150 gr. carnati
  • 50 gr. unt
  • o lingurita ulei
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert cu putina sare cam 3/4 l apa si o lingurita ulei. Cand da in clocot se adauga malaiul (grisat) ca pentru o mamaliga obisnuita. Cand mamaliga e gata se adauga cascavalul taiat cubulete. Se amesteca bine. Separat se taie carnatii rondele si se prajesc in tigaie fara grasime (teflon). Se amesteca mamaliga cu untul topit si cu carnatii prajiti.
Se serveste imediat cu muraturi sau cu salata si poate fi un singur fel la masa de pranz deoarece este satioasa.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos