Mamaliga la cuptor cu branza si oua

Pentru mamaliga la cuptor cu branza si oua se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g malai
  • 1  l apa
  • 1 lingurita sare
  • 200 g branza
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • sare.

Mod de preparare

Pentru mamaliga la cuptor cu branza si oua se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga asezata usor si intinsa cu o lingura muiata in unt. Se pune un strat de branza de burduf sau de telemea, dupa gust, si unt, apoi din nou mamaliga, branza, unt. Ultimul strat trebuie sa fie de mamaliga. Se bat ouale cu putin lapte si cu sare ca pentru omleta. Se toarna peste mamaliga, se presara branza rasa, se da la cuptor pana ce se rumeneste deasupra.


Mamaliga la cuptor se serveste in forma.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide