Se pune apa la fiert, cu sare. Cand incepe sa clocoteasca, se toarna malaiul in ploaie, cate putin, amestecand cu facaletul. Inainte de a fi destul de
Se pune apa la fiert, cu sare. Cand incepe sa clocoteasca, se toarna malaiul in ploaie, cate putin, amestecand cu facaletul. Inainte de a fi destul de vartoasa nu se mai pune malai, caci mamaliga, fierband, se intareste. Se continua sa se amestece pana cand mamaliga este destul de fiarta, se lasa sa se rabufneasca de cateva ori, apoi se rastoarna.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti