Reţetă de preparare a papanaşilor de mamaliga

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasul de mamaliga este o mancare cu branza sanatoasa si populara ce se poate servi de post sau pentru vegetarieni. Se prepara o mamaliga din lapte, malai si sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 5 l lapte
  • 500 g malai
  • o lingurita de sare
  • o lingura de unt
  • 400 g branza de burduf sau
  • cascaval ras
  • 2oua
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Papanasul de mamaliga este o mancare cu branza sanatoasa si populara ce se poate servi de post sau pentru vegetarieni. Se prepara o mamaliga din lapte, malai si sare. Dupa ce a fiert, se amesteca cu branza, untul, ouale, apoi luam cu lingura, facem forma de papanas turtit, dam prin pesmet si punem la prajit in ulei.


Papanasii de mamaliga se servesc cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii