Se pune zerul la fiert si, cind este cald bine, se adauga malaiul in ploaie. Se pune sare la fiert o data cu malaiul, si se amesteca cu o lingura de l
Se pune zerul la fiert si, cind este cald bine, se adauga malaiul in ploaie. Se pune sare la fiert o data cu malaiul, si se amesteca cu o lingura de lemn pina cind mamaliga se desprinde usor de pe peretii ceaunului.
Se rastoarna pe un fund de lemn, se taie felii groase de mamaliga, se adinceste fiecare felie cu o lingura, in adincitura se pune brinza fermentata, se stringe mamaliga deasupra brinzei ca sa se obtina o minge mare.
Bulzul se pune pe un gratar si se coace usor pe jaratic.
Se poate coace si pe plita. In felul acesta brinza se topeste usor si grasimea patrunde in mamaliga. Este un preparat foarte gustos.
Pofta buna!
Alte mancaruri recomandate:
Spanac la cuptor cu pesmet
Mancare de spanac cu usturoi
Mancare de mazare cu pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa