Vinete cu parmezan

Se curata vanata, se taie felii. Intr-un vas se bate oul cu lapte. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se trec vinetele prin ou apoi prin pesmet. Se pun f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o vanata de marime medie
  • un ou
  • 2 lingurite lapte
  • o cana pesmet condimentat cu delikat
  • o cana sos de spaghete
  • 2 cani branza mozzarella
  • 2 lingurite parmezan

Mod de preparare

Se curata vanata, se taie felii. Intr-un vas se bate oul cu lapte. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se trec vinetele prin ou apoi prin pesmet. Se pun feliile de vanata pe farfurie si se lasa la microunde 4 minute, la putere maxima, intorcandu-se feliile o data, la 2 minute.

Intr-un vas se pun straturi de sos de spaghete, vinete, mozarella. Se repeta inca o data pana se termina ingredientele. Se acopera cu parmezan. Se lasa la microunde, cu capac, 4 minute. Se mai lasa inca zece minute la putere medie. Dupa ce se scoate vasul se mai lasa cinci minute sa stea, cu capac.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...