Brioșe cu cremă de mascarpone, decorate cu petale de gălbenele, flori de liliac și cu sâmburi de rodie, afine și coajă de lime rasă fin.
Se încinge cuptorul la 180º C. Făina, zahărul, cacaua, praful de copt și zahărul vanilat se amestecă. Ouăle se bat cu zahărul, până se triplează volumul, se adaugă untul și laptele, se omogenizează, apoi se încorporează amestecul de făină, se omogenizează aluatul. Se toarnă în forme, la 3/4 din volumul formei, se dau la cuptor pentru 20-25 min.
Crema: se omogenizeaza toate ingredientele, crema se da la rece pentru 1 ora.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa