Traditionalul pe masa de Paste!!
Pulpa de miel (eu am facut doua pulpe, una de spate si cea de fata) se spala bine, se curata de pielita spumoasa, apoi se taie in bucati potrivite, fara a se desprinde in partea de jos, se stropeste cu putin ulei de masline, se da cu condimentele de friptura, apoi se inteapa muschiul din loc in loc cu un cutit si impanam carnea cu catei de usturoi (taiati in doua, pe lung), apoi se asaza intr-o tavita stransa in care am pus o lingura de ulei de masline, se stropeste cu vinul alb, foile de dafin, se mai presara piper si se da la rece, la marinat, cateva ore, de seara pana a doua zi. Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, cca.60 minute, dupa care se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca bine. Cand carnea incepe sa se rumeneasca usor, se taie usturoiul verde marunt si se presara deasupra si se mai lasa cateva minune, pana ce carnea se va rumeni bine.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii