• pune carnea tocata intr-un castron si adauga peste aceasta oul, turmericul, scortisoara, usturoiul granulat, chimionul, sare si piper
• amesteca bine totul
• umezeste-ti mainile si formeaza chiftele din compozitia pregatita
• aseaza-le in slow cooker Crock Pot 5,7 L Digital
• toaca usturoiul si ceapa verde marunt si pune-le intr-un castron impreuna cu menta, tarhonul si coriandrul tocat
• peste acestea pune pasta de tomate, bulionul, coaja de lamaie rasa, uleiul, mierea, vinul, apa, stafidele, sare si piper
• amesteca totul bine in castron si pune-le deasupra chiftelelor, in slow cooker Crock Pot 5,7 L Digital
• seteaza-l pe modul de gatire High si timpul de gatire de 4 ore
• cu 15 minute inainte de final, adauga amidonul, amesteca cu grija fara sa zdrobesti chiftelele si potriveste de sare si piper, daca mai este cazul
• cu 2 minute inainte de terminarea programului, adauga fresh-ul de portocala
• serveste cu felii de paine prajita sau mamaliguta.
Pofta buna!
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj