Ciorbă de miel reţetă cu tarhon

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel cu tarhon este a supa speciala si delicioasa, care merita incerat. Carnea de miel se spala foarte bine, se taie bucati.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • 1 kg carne de miel
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 3 linguri de orez
  • 200 ml smantana grasa
  • de casa
  • 2 galbenusuri
  • tarhon
  • ardei iuti
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de otet

Mod de preparare

Ciorba de miel cu tarhon este a supa speciala si delicioasa.

Carnea de miel se spala foarte bine, se taie bucati si se lasa cateva ore in apa cu 2 linguri de otet. Se pune apoi la fiert in 4 l de apa rece. Se lasa sa fiara o ora la foc mic. Separat se calesc in ulei morcovii rasi pe razatoarea cu ochiuri mari , telina si ceapa tocata cat mai fin. Se adauga in ciorba si se mai lasa sa fiarba 20 de minute, se pune orezul spalat bine. Se sareaza dupa gust, se pune otet de pe ardeii iuti ca sa acrim ciorba si se stinge focul. Se bat galbenusurile cu smantana peste care se toarna treptat un polonic din supa apoi se adauga in oala.


Ciorba de miel cu tarhon se serveste cu ardei iuti si tarhon tocat fin.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Marius 37

Desert tort Marius 37
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca