Drob de miel

Drobul de miel este nelipsit de pe mesele de Paste ale romanilor. Mie imi place sa-l fac cu o zi inainte de Inviere si sa-l servesc pe platouri, alaturi de alte aperitive.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • organele de la un miel (ficat, plamani, inima);
  • ceapa 4 buc;
  • patrunjel verde si marar 1 legatura;
  • 4 oua;
  • putin ulei;
  • sare, piper

Mod de preparare

Se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se curata, se spala si se toaca destul de marunt. Tocam patrunjelul si mararul, scoatem organele si le maruntim. Amestecam compozitia, adaugam ouale, sarea si piperul dupa gust/miros si punem intr-o tava de copt si lasam la cuptor 20 minute.

Sursa de inspiratie: http://www.culinar.ro/retete/mancaruri/mancaruri-cu-carne/drob-de-miel-cu-patrunjel-si-marar/63/4/24719/

Mi-ar placea produsele Philips deoarece sunt de cea mai buna calitate si mi-ar fi de ajutor in bucatarie, in prepararea diferitelor dulciuri si mancaruri.


Drobul de miel se serveste rece, alaturi de ridichi rosii, branza telemea, ceapa verde etc.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...