Drob de miel cu ceapa si usturoi este o reteta traditionala de Paste pe care o puteti face foarte simplu. Pentru aceasta reteta de drob aveti nevoie de maruntaie de miel, dar si de 300 g carne de miel.
Drob de miel cu ceapa si usturoi este o reteta traditionala de Paste pe care o puteti face foarte simplu. intai de toate carnea de miel, plamanii, rinichii, ficatul si inima se pun la fiert. Apoi se toaca cu masina de tocat. Separat se calesc ceapa si usturoi verde, dar si ceapa uscata, tocata marunt. Cand acestea devin aurii, se adauga peste maruntaie. Se leaga toata compozitia pentru drob de miel cu ceapa si usturoi cu cele doua oua si eventual doua felii de franzela inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza dupa gust.Tava se unge bine cu untura s se taoeteaza cu prepurele spalat bine. Acesta trebuie sa imbrace si peretii tavii. Se asaza primul strat de compozitie de drob, apoi, pe lung, ouale fierte bine si deasupra se pune al doilea strat de compozitie. Se inchide prapurele peste. Tava cu drobul de miel cu ceapa si usturoi se da la cuptor pentru 45-60 de minute.
Se serveste calda sau rece cu salata verde.
Alte retete de drob recomandate:
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti