Pentru drob de miel in aluat se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga ouale, putin miez de paine muiat in lapte.
Pentru drob de miel in aluat se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga ouale, putin miez de paine muiat in lapte (dupa dorinta), sare, un praf de piper, smantana si verdeata multa, marar, patrunjel si ceapa verde, tocate marunt cu o parte din cozi.Drobul poate fi invelit in aluat in loc de prapur.
Se face un aluat fraged dintr-un ou, faina si unt. Se intinde o foaie ca de taitei, se asaza in tigaia unsa cu unt sau cu untura. Se pune umplutura intr-un strat de grosime egala. Se intorc marginile potrivind sa nu vina prea mult aluat unul peste altul. Se unge cu ou. Se da la cuptor.
Drobul de miel in aluat se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii