Drobul de porc este cel putin la fel de gustos ca si drobul de miel, insa pentru cei carora le place mai mult carnea de porc aceasta reteta de drob este mult mai indicata.
Drobul de porc este cel putin la fel de gustos ca si drobul de miel, insa pentru cei carora le place mai mult carnea de porc aceasta reteta de drob este mult mai indicata.
Se fierb maruntaiele in apa cu sare.
Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne.
Ceapa se taie marunt, se caleste, la fel si usturoiul pisat, apoi adaugam verdeata. Lasam sa se raceasca apoi adaugam ouale crude (eu bat separat albusul pentru ca drobul sa fie pufos), smantana, sare, piper, cimbru. Amestecam totul. Ungem cu unt o tava de chec (eu folosesc hartie de copt) si punem umplutura niveland-o cu lingura. Asezam cateva bucatele de unt deasupra. Drobul de porc se coace aproximativ 30 de minute.
Drobul de porc se serveste feliat, iar farfuria se decoreaza cu felii de ou, rondele de ridichi si de ceapa verde, castravete verde.
Alte retete de Paste recomandate:
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti