Drobul de porc este cel putin la fel de gustos ca si drobul de miel, insa pentru cei carora le place mai mult carnea de porc aceasta reteta de drob este mult mai indicata.
Drobul de porc este cel putin la fel de gustos ca si drobul de miel, insa pentru cei carora le place mai mult carnea de porc aceasta reteta de drob este mult mai indicata.
Se fierb maruntaiele in apa cu sare.
Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne.
Ceapa se taie marunt, se caleste, la fel si usturoiul pisat, apoi adaugam verdeata. Lasam sa se raceasca apoi adaugam ouale crude (eu bat separat albusul pentru ca drobul sa fie pufos), smantana, sare, piper, cimbru. Amestecam totul. Ungem cu unt o tava de chec (eu folosesc hartie de copt) si punem umplutura niveland-o cu lingura. Asezam cateva bucatele de unt deasupra. Drobul de porc se coace aproximativ 30 de minute.
Drobul de porc se serveste feliat, iar farfuria se decoreaza cu felii de ou, rondele de ridichi si de ceapa verde, castravete verde.
Alte retete de Paste recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa