Drob de pui

O reteta super gustoasa si foarte apreciata de familie!

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g de pipote si inimi de pui
  • 600 g de ficat de pui
  • 3 cepe medii tocate
  • 1 legatura mare de ceapa verde
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 4 oua crude
  • 5 linguri de ulei
  • 3 oua fierte
  • sare

Mod de preparare

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp, le-am spumat si cand au fiert suficient, le-am scos si le-am lasat sa se raceasca.

Separat, intr-o tigaie, am pus cele 5 linguri de ulei si am pus ficatul pana s-a prajit usor, fara sa se arda. Le-am scos si l-am lasat si pe acesta la racit. In aceeasi tigaie, am pus ceapa tocata si putina sare, (dar si putin ulei ca a mai trebuit) si dupa ce a prins o culoare frumoasa, am adaugat peste si ceapa verde, am mai lasat careva minute si le-am dat deoparte sa se raceasca. Dupa ce s-au racit pipotele, inimile si ficatul, le-am taiat marunt, peste am pus verdeturile, ceapa calita, ouale crude, sare si piper si am amestecat bine pana s-au incorcorat toate ingredientele,

Intr-o tava mica de cozonac, tavetata cu hartie ce copt, am pus jumate de compozitie pe urma ouale fierte si apoi cealalta jumatate de compozitie, am nivelat frumos si l-am dat la cuptorul incins pentru aprox. 40 min.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...