Drob de pui a la Prigoana

Drob de pui a la Prigoana

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui
  • 1 kg de pipote
  • 2 piepti de pui (se fierb)
  • 15 oua
  • 1 pachet de unt
  • marar
  • patrunjel
  • ceapa verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru drobul de pui a la Prigoana ficatul, pipotele si pieptii de pui se dau prin masina de tocat. Se adauga cam 15 oua, verdeata, ceapa tocata, sarea, piperul si pachetul de unt.

Se asaza in tavi de cozonac.


Eventual pentru decor se poate pune un rand de oua fierte pe mijlocul tavii.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...