Drob de pui a la Prigoana

Drob de pui a la Prigoana

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui
  • 1 kg de pipote
  • 2 piepti de pui (se fierb)
  • 15 oua
  • 1 pachet de unt
  • marar
  • patrunjel
  • ceapa verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru drobul de pui a la Prigoana ficatul, pipotele si pieptii de pui se dau prin masina de tocat. Se adauga cam 15 oua, verdeata, ceapa tocata, sarea, piperul si pachetul de unt.

Se asaza in tavi de cozonac.


Eventual pentru decor se poate pune un rand de oua fierte pe mijlocul tavii.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa