Drobul din carne de vita este o reteta simpla si gustoasa. Se prepara din carne se vita, maruntaie de vita, oua, verdeata si ceapa.
Drobul din carne de vita este o altetrnativa foarte convenabila pentru cei carora nu le place carnea de miel.
Se caleste carnea tocata, apoi se scoate din tigaie si se lasa deoparte. Se caleste in uleiul ramas ceapa tocata marunt, pana se aureste. Se fierb maruntaiele si se dau prin masina de tocata. Se amesteca carnea cu ceapa, maruntaiele, ouale, verdeata, sarea si condimentele. Se pune amestecul pentru drob de vita in tava unsa si se unge deasupra cu ou batut. Se introduce tava in cuptor si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii