Drobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si se fierb in apa clocotita cu sare.
Drobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si se fierb in apa clocotita cu sare, indepartandu-se spuma de cate ori este cazul. Dupa fierbere se scurg de lichid, se racesc si se dau prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se opareste. Dupa ce s-a racit putin, se scurge de apa. Ouale se spala, faina si pesmetul se cern. Mararul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Compozitia de organe se inabusa in ulei cu putina apa, laolalta cu ceapa. Se raceste, dupa care se amesteca cu piper, sare, patrunjel si marar. Compozitia formata se portioneaza, apoi fiecare bucata se trece prin ou si faina. Se rumenesc in ulei.
Drobul din maruntaie de porc se serveste cald sau rece.
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj