Drob din organe de porc

Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel. Pentru aceasta reteta de drob aveti nevoie, intre altele, de pulpa de porc si verdeturi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • organe de purcel (splina
  • ficatul
  • rinichii
  • inima
  • bojog) 300 gr pulpa de porc 57 fire de ceapa verde 5 oua 1 legatura de patrunjel 1 legatura marar 1 prapure sau pesmet sare si piper

Mod de preparare

Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel.
De altfel aceasta reteta de drob o puteti pregati si cu alte ocazii, nu doar de sarbatori.

Pentru drobul din organe de porc, mai intai trebuie spalate bine organele in apa rece. Se toaca apoi cat mai marunt si se lasa in apa cu otet pentru a elimina mirosul.

Se pun apoi la fiert impreuna cu carnea, pentru o jumatate de ora. Dupa ce s-au fiert se dau toate ingredientele prin masina de tocat si se framanta bine cu oua, sare si piper.Puneti apoi amestecul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet.ramas in afara se acopera.
Drobul din organe de porc trebuie sa stea in cuptor cam 50 de minute pana se rumeneste frumos.


Se serveste cu mustar.
Alte retete de drob recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii