Drob din organe de porc

Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel. Pentru aceasta reteta de drob aveti nevoie, intre altele, de pulpa de porc si verdeturi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • organe de purcel (splina
  • ficatul
  • rinichii
  • inima
  • bojog) 300 gr pulpa de porc 57 fire de ceapa verde 5 oua 1 legatura de patrunjel 1 legatura marar 1 prapure sau pesmet sare si piper

Mod de preparare

Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel.
De altfel aceasta reteta de drob o puteti pregati si cu alte ocazii, nu doar de sarbatori.

Pentru drobul din organe de porc, mai intai trebuie spalate bine organele in apa rece. Se toaca apoi cat mai marunt si se lasa in apa cu otet pentru a elimina mirosul.

Se pun apoi la fiert impreuna cu carnea, pentru o jumatate de ora. Dupa ce s-au fiert se dau toate ingredientele prin masina de tocat si se framanta bine cu oua, sare si piper.Puneti apoi amestecul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet.ramas in afara se acopera.
Drobul din organe de porc trebuie sa stea in cuptor cam 50 de minute pana se rumeneste frumos.


Se serveste cu mustar.
Alte retete de drob recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii